SUPERDIK kerstpakket!

Wij ontvangen vraag naar een LABEL0174-kerstpakket. Op dit moment proberen wij een SUPERDIK LABEL0174 kerstpakket samen te stellen. Hierbij zou het leuk zijn om naast LABEL0174 producten ook typisch Westlandse producten van andere ondernemers aan te bieden. Ben jij eigenaar van een onderneming of werk jij bij een onderneming met typisch Westlandse producten en zou je die willen aanbieden in een SUPERDIK kerstpakket? Neem vrijblijvend contact op!

Ontwerp suggesties

Hi! Heb jij een ontwerp suggestie? Laat het ons weten! Wellicht kunnen wij jouw wens geheel vrijblijvend als ontwerp in de shop aanbieden! We reageren binnen 24 uur dus aarzel niet om een poging te wagen.

Maatwerk

Wil je samenwerken of maatwerk LABEL0174 producten? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op!

Jouw bestelling

Heb je vragen over je bestelling uit de online shop? Wij verwerken zelf niet de producten of bestellingen, maar hebben dat uitbesteed. Vragen over je bestelling kun je daarom richten aan Spreadshirt. Maatwerk (bulk) bestellingen waarover persoonlijk contact met ons is geweest, verloopt uiteraard wel via LABEL0174.